Neplogo
Beste lezer,

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van de P.J. Evertseschool/ Auris College is er in oktober weer een gezellige reünie. Stichting Slakkenhuis heeft de organisatie hiervan op zich genomen.

De eerste aanmeldingen (binnen een week al ruim 50 stuks) zijn al weer binnen. Velen kijken er al weer naar uit en hebben er zin in, evenals het reünie team.

Met deze e-mail proberen wij nog meer (oud) leerlingen en - docenten te bereiken. Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Wij hopen dan ook dat jij ook komt!
Lees op de volgende link meer over de reünie en meld je daar dan gelijk even aan. https://www.slakkenhuis.org/reunie-oktober-2019/

En kijk dan gelijk even verder op de website: Workshop 3D-stoepkrijten, stamppot-avond, begeleiding bij het vinden van een baan voor auditief beperkten en nog veel meer.

Kortom, zet deze afspraak gelijk in je agenda en help ons mee de overige oud-leerlingen en oud leraren op te zoeken. Stuur dit e-mailtje door, of deel deze reünie op Facebook, zie: https://www.facebook.com/events/2258724074365859/

Met vriendelijke groet,
Reünie team
Voetnoot - logo 1
facebook twitter linkedin website email
MailPoet