Neplogo
Beste lezer, dan weet je als lezer vaak al, de schrijver wil wat van mij :-) Dat heb je dan goed gedacht. Wij hebben je hulp nodig, niet schrikken, valt best wel mee.
Stichting Slakkenhuis organiseert diverse activiteiten - sommige best wel leuk, al zeggen we het zelf - maar we hebben een (nog) groter bereik nodig onder de slechthorenden en doven. Daar kun jij bij helpen. Wijs je vrienden/ kennissenkring op het bestaan van Stichting Slakkenhuis en laat ze zich aanmelden voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief.
Kleine moeite, groot plezier en het geeft ons op termijn ook bestaansrecht!

Vooruitblik

Deze nieuwsbrief alvast een kleine vooruitblik op het nieuwe jaar, de eerste activiteiten zijn al ingepland en volgende maand komen we met een 'jaarplanner'. Jawel, we hebben al zoveel plannen, dat we volgend jaar vrijwel elke maand wel wat organiseren! Voor ieder wat wils en we hebben er nog geen datum voor, maar we organiseren een '3D-stoepkrijten' workshop!

Stichting Slakkenhuis organiseert banenmarkt voor slechthorenden/ doven

Een heel spannend project, waar we ook jouw hulp bij nodig hebben. Donderdag 7 februari 2019 organiseren we in "De Boekenberg" (Spijkenisse) een echte banenmarkt.
Lees hier de uitgebreide info.
Als je Facebook/ Twitter of LinkedIn hebt, help je ons super door de volgende link te delen of te liken.
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6466281110170009601
Hoe groter het bereik, hoe groter de kans op slagen. En dat kan dankzij jou!

PJE Lunch

11 oktober jl. hadden we een lunch op de P.J. Evertseschool. Met 20 gasten en een perfecte maaltijd een leuke activiteit. Dat gaan we nog een keer overdoen.

Diner

Bij elkaar zitten en lekker eten, kun je niet vaak genoeg doen. Ook 28 november a.s. gaan we lekker uit eten. Zitten bijna volgeboekt, maar er zijn nog een paar plekjes vrij.
Zie ......

Mini reünie

Zoals gezegd, 2019 zit al redelijk vol met activiteiten, zo ook zaterdagmiddag 26 januari 2019. Voor de derde keer een mini reünie (jaargangen 1975-1990) van PJE oud-leerlingen en een paar oud-leraren. Zie......

Musical - er zijn nog kaartjes, zitten al op de helft

Vrijdag 14 december gaat er een groep namens Stichting Slakkenhuis naar de musical: "De Passie voor Kerst" - Stadsgehoorzaal, Vlaardingen Een modern kerstverhaal als een tijdloze musical in een Passion-uitvoering. Beleef dit muzikale feestje en kom volledig in kerstsfeer met het Vlaardings Musical Gezelschap. Op moderne wijze brengen zij een show voor alle leeftijden met onverwachte muziek, een verrassend verhaal …
Meer lezen.

Digitale vaardigheden

Eerder hebben we melding gemaakt van een cursus 'Digitale vaardigheden'. Hoewel er wel belangstelling was, kwamen we niet aan het minimum aantal deelnemers. Jammer, maar gelukkig is er een variant gemaakt, zodat iedereen op zijn eigen tempo en tijdstip aan digitale vaardigheden kan werken. Kijk maar op "Digitale vaardigheden" voor een verdere uitleg. Iedereen kan starten en het fijne is dat je een 'back-up' hebt...

Twitter

Ook op Twitter zijn wij te vinden.
Twitter

Slakkenhuis agenda

Woensdag 28 november 2018 Diner
Theater - Usher 14 december 2018
Zaterdag 26 januari 2019 mini reünie PJE (jaargang 1975-1990)
Donderdag 7 februari 2019 'Banenmarkt'

Theater

Voorstellingen in theaters, voorzien van gebarentolken. Steeds meer theaters plannen een voorstelling met een tolk in. Kortom, iedereen kan naar het theater!
Nieuw toegevoegd
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot - logo
facebook twitter linkedin website email
MailPoet