Hier staat normaal een logo, maar je browser laadt afbeelding niet snel genoeg, sorry.
Het einde van het jaar nadert, of zo je wilt, het nieuwe jaar (2021) start bijna. Een moment voor terugblikken, of juist vooruitkijken. Een half vol glas, of half leeg glas…., wij kiezen voor een vol glas en proosten dan op een mooie en veilige jaarwisseling. En je weet: '365 nieuwe dagen, 365 nieuwe kansen'.
Afgelopen jaar zijn diverse activiteiten helaas niet doorgegaan. Gaan we komend jaar wel weer inhalen, maar we moeten nog even geduld hebben. Kortom, er valt weinig terug te blikken, of vooruit te kijken. 😊
Niet getreurd, we kunnen je wel een ‘wijsheid’ meegeven, zodat je het nieuwe jaar alvast goed kunt beginnen. Wat te denken van ‘Eet op nieuwjaarsdag zuurkool met spek, dan heeft men het hele jaar geen geldgebrek.’ Je zou het bijna voor de zekerheid uitproberen…

Banentombola

Ben jij op zoek naar werk? Laat dan wat van je horen via info@samenhorend.nl Gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om jou aan een baan te helpen. En ook al is het nu zeker lastig om werk te vinden, soms moet je eerst ‘zaaien’ om later te kunnen ‘oogsten’. En als je nu begint, wie weet wat 2021 je dan brengt! Je staat er in ieder geval niet alleen voor. Kortom, stuur die mail en we gaan voor jou op zoek naar de begeerde baan.

Wees gewaarschuwd.. (herhaling)

Een spatscherm (faceshield) bedekt de neus en mond niet volledig, en mag daarom niet worden gebruikt als alternatief voor een mondkapje. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een sjaal of bandana.
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/11/19/mondkapje-verplicht-vanaf-1-december

Bloggers gezocht

Vind je het leuk om met je blog in de nieuwsbrief genoemd te worden, of in printvorm je blog te showen (maandblad SamenHorenD), laat het dan even weten. Onderwerp mag van alles zijn. De enige beperking is dat de blogger een auditieve beperking heeft.
En als je nog tips nodig hebt, kan Willem of redactie je een handje helpen. Lees de blog van Willem maar, een helpende hand, of beter gezegd, een hulpmiddel. 😉

SamenHorenD maandblad

Heb jij al een gratis proefnummer aangevraagd? Nee? Snel doen dan. :-) Als je nummer 4 nog wil ontvangen, moet je aanmelding voor 15 januari 2021 binnen zijn. Even aanmelden, geen verdere verplichtingen, al zijn abonnees hard nodig, maar kijk even op https://www.samenhorend.nl/abonneren/

Last, not least….

Rest ons als redactie nog enkel te zeggen: De beste wensen en een goed en gezond nieuwjaar. Dat het maar een bruisend, spetterend en sprankelend nieuwjaar mag worden. We wensen je veel geluk toe met veel gezelligheid en warme vriendschappen. Een gezegend jaar, veel kracht en wijsheid, met warmte en licht, zonder mondkapjes. Maak er een mooi jaar van. Laat de zon in je hart schijnen, elke dag opnieuw. Het aftellen is begonnen.... op naar 2021!
Oudejaar 2020
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot 2020
facebook twitter linkedin website email