Hier staat normaal een logo, maar je browser laadt afbeelding niet snel genoeg, sorry.
Wat is nog leuker dan een maandelijkse digitale nieuwsbrief? Een printversie!
Wil je voortaan ook een maandblad lezen rondom ‘gehoor’? Probeer dan 2 gratis nummers en wij denken dat je daarna niet meer zonder wilt.😉
Gelijk even regelen! Klik op de volgende link: www.samenhorend.nl/abonneren

Donorregister

Nog eens even terugkijken (in gebarentaal) hoe het donorregister werkt? Zie Donorregister-gebarentaal-2020 Liever tekst? Kijk dan op donorregister.nl

Tussendoortje

Streep de woorden uit de rechterkolom in het vierkant weg en je houdt een paar letters over die je onder het vierkant in kunt vullen. En zeker in deze onzekere tijd is het fijn als je de onderstaande 'oplossing' kunt bieden aan je medemens. ;-) En dit kan ook met gehoorverlies!
woordzoeker-Een luisterend oor hebben

Sprookjes, paleis, prinsen en prinsessen

Altijd al in een paleis rond willen lopen? Dat kan! Kijk op Paleishetloo.nl (Enkele dagen is er een tolk gebaren aanwezig).

Gezocht

Voor de Deelkracht projecten zijn we op zoek naar ervaringsdeskundigen die willen meedenken en meepraten over de projecten. De Deelkracht projecten hebben te maken met onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de zorg voor dove en slechthorende volwassenen. Lees hier verder.

Informatiehoekje

  • Onderzoek laat zien dat tijdig starten van behandeling belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind met matig gehoorverlies. Lees hier verder.
  • Slechthorendheid en tinnitus. O.a. te downloaden documenten met achtergrondinformatie, richtlijnen en een vragenlijst. Lees hier verder.
  • Een 5-delige webinar over de erkenning van de Nederlandse Gebarentaal (NGT) volgen? 3 augustus 2020 is de eerste aflevering. Lees hier verder.
  • Kijk ook eens op Slakkenhuis.org/links/informatie/
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot 2020
facebook twitter linkedin website email