Hier staat normaal een logo, maar je browser laadt afbeelding niet snel genoeg, sorry.
Deze keer geen nieuwsbrief …. 😳 Beter gezegd, een korte nieuwsbrief. Waarom? Lang verhaal…. Over lekker slapen.
Een nieuwsbrief schrijf je niet in een uurtje, maar met weekje voorbereiding inpakken, 2 weken Frankrijk
https://slakkenhuis.reislogger.nl/paragliden-frankrijk/voorbereiding.399368
en week wassen/ strijken en opruimen, ben je zo weer een maand verder.
Nieuwsbrief maandje overslaan had een optie geweest, maar wil toch graag wat leestijd van je snoepen en waar nodig de lezers in actie laten komen.
Afgelopen week kwam ik namelijk het volgende artikel tegen.
https://rookmelders-website.webflow.io/artikel/welke-soorten-rookmelders-zijn-er#slechthorende

Vanaf juli 2022 is een rookmelder op elke etage van je woning wettelijk verplicht.

En hoewel ik op zolder een brandmelder heb liggen (nog in de verpakking…), is het nu (toch) het moment om actie te ondernemen.
Kanon
Ze zeggen wel eens ‘Ze kunnen een kanon afschieten terwijl je ligt te slapen en dan word je nog niet wakker.’ Je kunt je dan afvragen of je wel wakker wordt als iets knettert (vuur).

Eigen risico?

Informeer bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Spelregels kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Van een ‘vergoeding van 75% of meer’, wel/ geen eigen risico en wel/ geen bruikleenregeling (geen invloed op je eigen risico). Je audicien kan je ook verder op weg helpen.
Als je huidige zorgverzekering niet de gewenste dekking biedt, kan dit bij een overstap per 1 januari 2022 een onderdeel van je vergelijking zorgverzekering zijn. Laat uitstel echter geen afstel worden, en je eigen veiligheid is ook wat waard…[In ieder geval toch veel meer dan het eigen risico.😉]
Afijn, laat maar horen - info@slakkenhuis.org - of je een alarm hebt aangeschaft, en/of dat je afspraak bij een audicien staat. Ik ga komende week even langs mijn audicien om aanschaf brandmelders in gang te zetten!
Na aanschaf zal ik zeker geruster slapen!😴
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot 2020
facebook twitter linkedin website email