Hier staat normaal een logo, maar je browser laadt afbeelding niet snel genoeg, sorry.
De 29e, Hello World, You are amazing, tja, waar zullen we mee beginnen.
Laten we maar beginnen met te zeggen dat je geweldig bent (Amazing). Kijk maar in de spiegel, ja toch!
En die 29e de nieuwsbrief verzenden? Zie de kalender... Resteert nog ‘Hello World’. Misschien dat je het zelf ook al ervaren hebt, weer winkelen zonder mondkapjes, gaat er toch weer een wereld voor je open…. Weer kunnen horen en zien (liplezen) wat medewerker supermarkt als antwoord geeft als je vraagt waar de aanmaakblokjes liggen voor de bbq…
Het is dan ook tijd weer meer met elkaar in contact te komen. Gaan we regelen.. met een barbecue op zaterdag 23 april in Kralingse Bos. Zie einde nieuwsbrief.

Project

Wie wil meehelpen met aanschrijven van alle gemeentes of en wanneer ze ook een teletolk aanbieden? https://www.zevenaar.nl/gemeente-zevenaar-start-met-teletolk
Maar je kunt zelf ook een mailtje naar Gemeenteloket sturen. Wie weet breng je de gemeente op een goed idee!
Ponto
https://wordle.audflow.com/
Had ik als eerste woord 'Ponto'. Tja, geen idee wat het was, maar blijkt dus CI variant te zijn: https://www.oticonmedical.com/nl/bone-conduction/solutions/sound-processors
Met toetsenbord (klikken) en 'Enter' maak je je keus. Rechtsonder dan 'correctie'.

Altijd al een cursus …. willen volgen?

Kijk dan op https://www.stapuwv.nl/stap/p/voorportaal Onder bepaalde voorwaarden kun je je inschrijven voor een cursus die volledig vergoed wordt. Op = Op, dus wacht niet te lang. En kom je er niet helemaal uit, dan wil het opleidingsinstituut je in de regel wel helpen. Anders kun je ons benaderen. Kortom, laat deze gratis kans niet liggen en doe er wat leuks/ nuttigs mee! Je steekt er altijd wat van op en vrijwel zeker vergroot het je baankans.
Maandje te vroeg voor feestdag…
In april pas 5-jarig bestaan van Slakkenhuis, maar voor nu…. ‘World Hearing Day’.
https://www.google.com/search?channel=trow5&client=firefox-b-d&q=WorldHearingDay
Donderdag 3 maart a.s.
Webinar
https://www.linkedin.com/posts/caroline-van-daelen-8410541b_webinar-gehoordworden-gehoorverlies-activity-6895697804057026560-Ftlz
Balletje balletje…
Misschien ken je die (bedrog) spelletjes wel, welke beker bevat het balletje. Maar kun jij de gele bal in de gaten houden?
https://twitter.com/pascal_bornet/status/1485132891268861954
Balletjes
Geen kauwgombal meer....
Niet nieuw, maar had het nog niet eerder gezien https://www.youtube.com/watch?v=2qcvW7_PYyM
>>>>>>>>>>>>>>>> YEAHHH.... zet maar in je agenda! <<<<<<<<<<<<<<
Als de weergoden meewerken, zaterdag 23 april 2022 BBQ in Kralingse Bos, met o.a. Stichting Slakkenhuis (5-jarig jubileum), Stichting ZoHoortHet en andere dv/sh. En wie jarig is trakteert, dus gratis bbq. Ook zin om te komen? Leuk!
Aanmeldpagina wordt binnenkort live gezet. http://www.slakkenhuis.org/bbq/
Jubileum Cadeautje?
Heel lief dat je hier om vraagt… 😉 Ja, leuk! Maar we maken het je makkelijk. We zijn al blij als je een donatie of stem uitbrengt! Kun je gewoon vanuit je stoel regelen.
Dat was toch makkelijk! Zelf loop ik altijd uren te zoeken naar een cadeautje…… Dus Hartelijke dank voor je gebaar!!
Een ander cadeautje? Kan ook hoor, bijvoorbeeld:
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot 2020
facebook twitter linkedin website email 
Email Marketing Powered by MailPoet