Hier staat normaal een logo, maar je browser laadt afbeelding niet snel genoeg, sorry.
Tjoek, tjoek, weer een nieuw Slakkenhuis-project op de rails.... Ga je mee met de 'Slakkenhuis-on-tour'? Spreek en lees je Duits, Italiaans of Frans? Of ben je gewoon een gezellig mens? Lees dan snel verder! https://www.slakkenhuis.org/treinvakantie/
Route mei 2023

Tentoonstelling

De tentoonstelling ‘Hoor eens even!’ in Erasmus MC is vanaf 2 juli 2022 te bezoeken. Een initiatief van Ruben Verwaal en Wies Groeneveld. Vanuit een Expertgroep, een adviescomité van voornamelijk dove en slechthorende experts, is input gegeven voor de samenstelling van de tentoonstelling. En uiteraard ook vanuit Slakkenhuis! Mag dan ook bij de première (1 juli) voorproefje ervaren.
Meer achtergrond info: https://rubenverwaal.com/blog/hoor-eens-even-tentoonstelling/
Vanaf zaterdag 2 juli tot en met vrijdag 30 september 2022 is de tentoonstelling voor iedere geïnteresseerde (gratis) te zien zijn in het Erasmus MC. Er is tevens een online versie beschikbaar. Deze is inhoudelijk precies hetzelfde en is vanaf 2 juli 2022 permanent beschikbaar.
Adres: Erasmus MC, Dr. Molenwaterplein 40, Rotterdam
Bezoekuren: maandag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur, zondagen gesloten
Je kunt de fysieke tentoonstelling in het Onderwijscentrum bezoeken via Ingang Museumpark of via de Hoofdingang.

Posters met handige tips!

Hoe kun je dove of slechthorende kinderen het beste helpen?
Op A4 of A3 formaat staan diverse tips. Je kunt deze posters downloaden, of bestellen (gratis).
Meer info: https://pento.nl/poster-met-handige-tips-voor-slechthorende-kinderen/

Help mee bij de start van café Luhu

Gaan hier geen beleggingsadvies geven, maar 3,5% rente is niet verkeerd. Maatschappelijke rendement is nog hoger, maar ook zonder rente is het leuk om een steentje bij te dragen aan dit initiatief. Lees het complete verhaal op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/luhu Ze zijn al aardig op weg naar het streefbedrag, maar jouw bijdrage is zeer waardevol.

3D

Met 3D-printers is steeds meer mogelijk. Maar een oor printen voor een mens, dat was nog niet eerder gebeurd. En nee, de vrouw in kwestie zal er niet beter door horen, maar het is toch een mooie ontwikkeling op medisch (oor) gebied.
Lees hier het AD artikel: https://www.ad.nl/buitenland/vrouw-krijgt-als-eerste-ter-wereld-nieuw-oor-gemaakt-door-3d-printer~a9763f9c/

Theater met Tolk

Niet vergeten, kijk even of er wat leuks voor jou tussen zit.
https://theatermettolk.nl/voorstellingen
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot 2020
facebook twitter linkedin website email 
Email Marketing Powered by MailPoet