Hier staat normaal een logo, maar je browser laadt afbeelding niet snel genoeg, sorry.
Weer een interessante ontwikkeling in aantocht, want vanaf nu (..) is er de Doofpod....
(Ja, met een 'd')..... Via de volgende link kun je er alles over lezen: https://www.nrc.nl/nieuws/2022/10/16/het-kan-een-podcast-maken-zonder-geluid-2-a4145191

Slim idee

Voor iedereen een lichtje, zeg ik maar.... 'Geluidsstoplicht'. En nu maar hopen dat de kinderen er geen sport van maken om 'op rood te gaan'. Maar wellicht is het ook iets voor jouw werkplek! https://planplanadvies.nl/geluidsstoplicht-helpt-op-speelse-wijze-geluidshinder-en-gehoorproblemen-te-voorkomen/

Tip

Met de Hoorkaart kunnen zowel hoorzorg professionals als consumenten in één oogopslag een indicatie krijgen van alle beschikbare oplossingen, in welke hoorfase iemand zich ook bevindt.

Benieuwd naar de hoorkaart? Je kunt de hoorkaart bekijken en downloaden via: https://www.vereniginggain.nl/nl/hoorkaart

Rookmelders

Uiteraard hebben alle nieuwsbrief lezers thuis al een rookmelder. Kijk anders nog eens naar dit informatieve filmpje van de brandweer (ondertiteld) en zorg dat je (alsnog) snel de benodigde rookmelders in huis haalt.
https://www.youtube.com/watch?v=ClCF1Vc1YS4 De locatiemelder kende ik nog niet, weer wat geleerd.

Verjaardag

Naast de vele voordelen van ouder worden, 'hoe ouder, hoe wijzer', soms ook een nadeel. Zo kreeg ik van https://www.matchis.nl/ een mail "...Volgens onze gegevens heeft u onlangs de leeftijd van 56 jaar bereikt. Dat betekent dat u automatisch wordt uitgeschreven als stamceldonor. " Op zich logisch vanuit hun visie, maar voor nu dan wel de 'taak' om een opvolger te vinden. ;-)
Daarom hier een oproep aan de lezers. Ben je jonger dan 55 jaar en wil je eenvoudig een karmapuntje scoren. Schrijf je dan in. De kans dat je daadwerkelijk opgeroepen wordt is minimaal, maar het kan een leven redden. Kortom, hoe meer inschrijvingen, hoe groter de kansen voor degene die het hard nodig hebben.
Sluit dan nu gelijk even deze nieuwsbrief af, schrijf je in, en kom dan (uiteraard) weer even terug naar deze nieuwsbrief om verder te lezen.
En heb je je aangemeld en wil je in het zonnetje gezet worden in deze nieuwsbrief, laat maar weten! Wapperen de volgende nieuwsbrief de lezers speciaal voor jou. ;-)

Wintertijd

Zal je altijd zien. Als redactie kunnen we altijd extra uurtje voor deadline verzending gebruiken. Hebben we door wintertijd uurtje extra, zijn we ruim op tijd klaar.

Dus niet vergeten: zondag ochtend (30 oktober) om 03.00 klok uur terug. Met hier 20 klokken te verzetten is voor mij tijdwinst al weer verloren..
image(1)
Tot de volgende nieuwsbrief. Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden, bekenden en laat hem/haar zich ook aanmelden op de gratis nieuwsbrief. Bij voorbaat dank. Nieuwsbrief gemist? Klik hier voor een overzicht van de eerder verzonden nieuwsbrieven.

Met hartelijke groet, het Slakkenhuis-team
Voetnoot 2020
facebook twitter linkedin website email 
Email Marketing Powered by MailPoet