Het doel van Stichting Slakkenhuis is het vergroten van het onderlinge sociale netwerk van doven en slechthorenden.


 

Wij gaan daartoe meerdere activiteiten per jaar organiseren. Naast gezelligheid zijn deze vooral gericht op het vergroten van het onderlinge sociale netwerk. Dit is niet ons enige doel. Wij willen ook: Werkloze slechthorenden / doven (weer) aan een baan helpen. Fungeren als vraagbaak / startpunt voor het beantwoorden van vragen rondom sociale zekerheid, fiscaliteit. Het richting geven aan een hulpvrager naar bestaande hulpinstanties.

Zoek je werk?

Slechthorend of doof en op zoek naar werk? Lees dan verder op
https://www.samenhorend.nl/op-zoek-naar-werk/

Laag pitje

Op dit moment nog weinig activiteiten. Maar er wordt weer steeds meer mogelijk, dus wellicht eindejaarsrally...... En anders doen we volgend jaar gewoon alles 'dubbel', halen we gemiste activiteiten toch weer in. Nog even geduld dus...

Wat biedt Stichting Slakkenhuis?

In een kort filmpje (1 minuut 15 seconden) een impressie

van de activiteiten van Stichting Slakkenhuis en de te vinden informatie

op deze website.


Geluksmomentje te koop...

 

Nee, geluk is niet te koop. Toch denken we er dicht bij te zijn....

 

Hoe zou jij je voelen als je elke maand €5,= overmaakt naar Stichting Slakkenhuis en je dan later je bankafschrift ziet? Het zou zomaar kunnen zijn dat je dan een fijn gevoel van binnen hebt. Dat mede dankzij jou Stichting Slakkenhuis activiteiten voor en door auditief beperkten kan blijven organiseren.

 

 

 

lees meer

Boeken

Op het gebied van slechthorendheid / doofheid zijn diverse boeken geschreven. We proberen hier een overzicht te bieden van boeken die zijn uitgebracht. Mis je een titel, kun je dit altijd melden, dan zetten we deze er zo snel mogelijk bij.

Boeken gezocht
Heb je zelf een boek dat over slechthorendheid / doofheid / gebarentaal gaat en wil je deze schenken aan de stichting, dan horen wij dit graag.

Boeken om te lenen
Hier wordt aan gewerkt. De komende periode gaan we diverse boeken aanschaffen. De eerste boeken zijn al binnen....

 

 lees meer

Skip to content