Slakkenhuis Lunch

Bezoekers van de Slakkenhuis website weten het inmiddels wel, gezamenlijk genieten van lekker eten is een leuke activiteit. Na het Gebarenrestaurant, een gewoon restaurant en een BBQ, wordt het nu tijd voor een LUNCH-meeting.

In overleg met Auris College (voorheen P.J. Evertseschool) hebben wij van de heer B. Schaap groen licht gekregen voor het samen organiseren van een lunch. De heer B. Schaap en (horeca) leerlingen nemen de verzorging van de lunch voor hun rekening. Stichting Slakkenhuis neemt de kosten voor haar rekening en zorgt voor een leuk gezelschap, waar jij dus onderdeel van uit kunt maken!

Lijkt het je leuk om tijdens een lunch gezellig met elkaar te babbelen en nieuwe contacten te leggen? Zet dan maar in je agenda: donderdag 11 oktober 2018, 12.15 uur verzamelen voor de school (Malmöpad 60, 3067 PW Rotterdam, zie ook 'Google Maps', ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Lunch is dan van circa 12.30 uur tot 14.00 uur. Het menu is nog niet bekend. Niet via onderstaand formulier aangemeld? Dan ook geen toegang!

Aanmelden gaat via onderstaand aanmeldformulier, dus niet rechtstreeks via Auris College! Het aantal plekken is beperkt tot maximaal 25 personen. [31 augustus 2018: teller staat op 16 personen]

Aanmelden? Helaas, deze activiteit is al geweest. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe (eet)activiteiten.

Ga naar de inhoud