Digitale Escaperoom

Lijk het je leuk om een eigen digitale escaperoom te maken? Van concept tot publicatie. Of wil je liever met een klein team samenwerken? 1x meedoen, of vaker?

Vanuit Stichting Slakkenhuis gaan we gedurende (maximaal) 3 maanden kijken welke mogelijkheden er zijn om een ‘digitale escape room’ te maken. We starten dan donderdag 9 december 2021. En je kunt op elk moment (alsnog) aanhaken.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Doelgroep is/ blijft wel de auditief beperkten.

Hoe?

Afhankelijk van aantal aanmeldingen gaan we groepjes vormen (al mag je zelf ook gelijk als groep aanmelden). Hierbij wordt gedacht aan 4 tot 6 personen. Naast ‘centraal’ aanspreekpunt, is er dan ook de mogelijkheid onderling te sparren over opzet en puzzels.

Frequentie?

1x in de week. Aangezien contact via website of e-mail verloopt, is er geen vast tijdstip. Maar enige interactie wordt wel op prijs gesteld. Het gaat er juist om dat we van elkaar kunnen leren.

Samenwerking?

Dat is wel onderdeel van dit project. Van feedback geven tot ‘diepgaand’ onderzoek naar ondersteunende tools, tips.

Zelf doen?

Google maar op ‘digitale escape room maken’. Genoeg voorbeelden… Maar idee is juist dat samen iets bouwen leerzamer en leuker is.

Suggesties/ tips/ vragen?

Laat maar weten via het contactformulier.

** Voor ons is het ook even zoeken naar een werkbare activiteit. Dat gaat met ‘vallen en opstaan’, maar er zijn genoeg aanknooppunten om er een leuke activiteit van te maken.

Aanmelden?

Aanmelden kan via bovenstaand contactformulier. Geef even je naam door, wat je van deze activiteit verwacht, en dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

FAQ

  • Wat kost het? Niets.
  • Deze activiteit is al langer bezig, kan ik nog meedoen? Ja hoor, altijd welkom. Wellicht vormen we gewoon een nieuw groepje, of kun je bij bestaand groepje aansluiten.
  • Ik ben niet doof/ slechthorend. Mag ik toch meedoen? Zeker wel. Het gaat om je inzet. Doelgroep blijft auditief beperkten.
  • ….
Ga naar de inhoud