App ontwikkelen

Een app ontwikkelen. Daar valt vast een workshop voor te maken….. Met dat goede voornemen voor 2023 zijn we aan de slag gegaan.

Lijkt het jou ook leuk om een app te ontwikkelen? Via Google is er genoeg aanbod om zelf aan de slag te gaan. Leuker is het in een klein team te ontwikkelen. Vandaar de ‘Slakkenhuis app workshop‘.

De app dient wel rondom auditieve beperkingen te draaien. Een racespelletje (app) is grappig, maar niet ons doel voor deze cursus. Een decibelmeter, of quiz, of ….. Tja, dat is de vraag die in de groep neergelegd wordt. Waar zou een auditief beperkte mee geholpen zijn, of hoe vergroten we de kennis rondom een gehoorbeperking? En aangezien we ‘beginners’ zijn, zijn er ook wel grenzen aan onze mogelijkheden. Maar goed, samen komen we verder!

Wanneer? Afhankelijk van het aantal aanmeldingen willen we eind maart starten. Maar het kan ook zijn dat we in de loop van het jaar met nieuwe groepjes starten, dus krijg je in de loop van het jaar alsnog zin, of kom je dan pas dit artikel tegen, laat gewoon even wat van je horen. Bij voldoende belangstelling kunnen we gewoon een nieuw groepje opstarten.

Wie? Hoeveel personen? Deelname staat voor iedereen open. Planning is dat in een groep maximaal 5 personen zitten. Dat houdt het overzichtelijk.

Kosten/ locatie? Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Wel een inspanningsverplichting en positieve werkhouding. Het is een team waarin je samenwerkt, maar dan wordt ook van elk teamlid inzet verwacht.

Tijdsbesteding? Laten we voorlopig als richtlijn 1 uur per week, gedurende 3 maanden hanteren. Als zaken sneller/ langzamer gaan, kunnen we altijd nog bijsturen. Het hangt ook af van de teamleden. Aanwezige ervaring/ kennis? We zitten niet aan een vast tijdstip gebonden. Veel gaat immers via mail (of chat?). En als er aanleiding toe is, kunnen we altijd een tijd afspreken en via Teams/ Zoom een overleg voeren.

Aanmelden/ wachtlijst? Via het contactformulier kun je je aanmelden, of je vragen stellen. Streven is bij een wachtlijst om elke maand weer met een groepje te starten.

Meehelpen? Vind je het leuk om mee te helpen bij de ontwikkeling van deze workshop of begeleiding van de deelnemers? Laat maar weten.

Slakkenhuis – 1 januari 2023

Ga naar de inhoud