WordPress leren gebruiken

14 februari 2020 starten we vanuit Stichting Slakkenhuis met een cursus ‘WordPress’ gebruiken. Heb je altijd al een website willen bouwen maar weet je niet goed hoe te beginnen? Dan wordt het nu wel heel makkelijk!

Je begint met een gratis (eigen) website waar WordPress inbegrepen is. Daarnaast begeleiden we je met het opzetten van de website en krijg je verdere uitleg. Ook vorm je dan een onderdeel van een grotere groep (slechthorende/ dove) WordPress gebruikers die het leuk vinden om kennis te delen, of juist zelf ook verder willen leren om te gaan met WordPress.

Daarnaast is er de mogelijkheid om 1x per maand in Vlaardingen bij elkaar te komen om verdere uitleg te krijgen en tips te delen met andere teamleden. Afhankelijk van aanvangstijd kun je een hapje mee eten.

Het is allemaal gratis, mits je zelf ook actief meehelpt andere gebruikers verder wegwijs te maken in WordPress, of door bijvoorbeeld (opbouwende) feedback te geven op een website.

Wil je meedoen (gratis), laat het dan even weten.

En wil je het leren omgaan met ‘WordPress’ combineren met ‘Bloggen’? Kijk dan ook even op de webpagina ‘Bloggen’ van Slakkenhuis.

Ga naar de inhoud