Vakantie 2024 (geannuleerd)

In een eerder bericht hebben we de “Slakkenhuis vakantie 2024” aangekondigd. De oorspronkelijke tekst kun je hier nalezen. (pdf).

Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder (1-2-2024) na de eerdere bekendmaking. Helaas zijn er te weinig aanmeldingen. Te weinig reclame gemaakt, te lastig dagprogramma, te druk, of gewoon geen belangstelling? Kan allemaal.

Nu kunnen we er nog een schepje bovenop doen om toch meer deelnemers mee te krijgen. En misschien komen er dan inderdaad alsnog een paar vakantiegangers bij (altijd leuk). Maar het moet ook een gezonde balans zijn tussen kosten en baten.

Samengevat: voor wie wil kan zich nog aanmelden. Het huisje is immers al geboekt/ betaald. Maar we hebben dan geen actief programma.

Wordt dan gewoon kijken wat die dag ons brengt. Kan uiteraard nog steeds gezellig zijn, dus meld je gewoon aan! Maar de energie en kosten van de voorbereidingen besparen wij dan liever voor een andere Slakkenhuis-activiteit.

Tot ziens! Houd de Slakkenhuis-nieuwsbrieven in de gaten. Volgend jaar volgt wederom een poging een Slakkenhuis vakantie te organiseren. 😉

Ga naar de inhoud