Bloggen

14 februari 2020 gaan we starten met een groep slechthorenden/ doven die het leuk vinden om te bloggen. De groep is dan een mix van ervaren bloggers en startende bloggers en alles wat er tussen zit.

Door het onderling geven van (opbouwende) feedback en delen van tips & trucs worden we met zijn allen beter in het schrijven van blogs. En van andermans ‘fouten’ leren is net zo leerzaam als zelf ‘fouten’ maken.

[su_quote style=”default” cite=”” url=”” class=””]Ik blog – Jij blogt – Wij bloggen. Leer ook bloggen, of verbeter je blog-vaardigheden.[/su_quote]

Kortom, altijd al willen bloggen maar ‘durfde’ je de stap nog niet te zetten, grijp nu je kans!

En vind je het leuk om als blogger 1x per maand bij elkaar te komen (in Vlaardingen) en voorafgaand aan de bijeenkomst (of juist achteraf, afhankelijk van aanvangstijd) samen een hapje te eten, dan kan dat ook. Allemaal geheel vrijblijvend, en komt het een keertje niet uit, ook goed.

Behalve een blog schrijven is het ook handig als je wat ervaring hebt/ opdoet met WordPress, zodat je zelf je blogs kunt publiceren op je eigen website. Ook daar krijg je hulp en uitleg bij. Of je leert alleen met WordPress om te gaan [klik hier voor meer info] en laat het bloggen achterwege, of gaat wel met bloggen aan de slag, maar slaat deelname aan de workshop WordPress over. Is maar net waar je tijd voor hebt en zin in hebt.

Wil je meedoen (gratis), laat het dan even weten.

En wel aardig om te lezen “Feedback krijgen en geven” Als je gelijk je ’type’ doorgeeft bij aanmelden, kunnen we er rekening mee houden 😉

Ga naar de inhoud