Lekker Eten Fanclub 28 november 2018

Restaurant LEF! in Vlaardingen (28 november 2018)

Bij een nog nader te bepalen restaurant gaan we in een 'privé' ruimte zitten. Voor de gasten van Slakkenhuis een lekker diner - spreek uit eigen ervaring - waarbij we voor 'ongezellig' licht zorgen, zodat we elkaar goed kunnen zien (liplezen / gebaren) en waarbij de muziek ook tot een minimum beperkt is (horen). Kortom, de ideale gelegenheid om met andere mensen contact te leggen in een rustige omgeving. Het minimum aantal gasten is 14 en maximaal 36. Vol = Vol. [Update 20/11/2018: we zitten al op de 26]

Wanneer? Waar?

In Vlaardingen, bereikbaar per auto of OV.  WOENSDAG 28 november, 17.30 uur tot max. 20.30 uur.

Kosten?

Deze ronde neemt Stichting Slakkenhuis de kosten voor haar rekening. Jij neemt dan een goed humeur mee en gaat er samen met de overige tafelgenoten een gezellige interactieve avond van maken. Afhankelijk van het 'resultaat' gaan we proberen het de volgende keer weer laagdrempelig (gratis, of kleine bijdrage) te houden.

Vervolg?

Het idee is om deze avond een vervolg te laten krijgen. Zou het niet leuk zijn als we elke 4 maanden een soortgelijke avond kunnen organiseren? Dan zie je bekenden, of juist nieuwe gezichten. Goed voor je sociale contacten en dit alles op een relaxte smakelijke wijze. De eerste ronde (24 mei 2018) is al geweest 🙂 Tweede ronde nu ook (28/11/2018), volgend jaar verder!

Aanmelden

Helaas, niet meer mogelijk, we zien je graag de volgende keer!

Het was weer gezellig!

Zie filmpje: LEF Diner 28 november 2018 Slakkenhuis

 

Ga naar de inhoud