Lekker eten bij het Gebarenrestaurant in Rotterdam

Het gaat om het gebaar

Stichting Slakkenhuis heeft samen met een enthousiast team 2 avonden dineren in Kookstudio25 mogelijk gemaakt. Deze keer is het een wel heel bijzonder diner. Het voltallige personeel voor deze 2 avonden is slechthorend of doof.
De voertaal is dan ook (grotendeels) in gebarentaal!
Voor het team een leuke uitdaging die we graag aan gaan. Voor de gasten een unieke ervaring om met ‘handen en voeten’ een bestelling door te geven. In dit geval kunnen de voeten achterwege blijven en wordt u met een aantal voorbeelden van gebaren op weg geholpen, zodat u niet met een lege maag naar huis hoeft.

Waarom komen?
Zoals gezegd, een unieke ervaring. De avond wordt verder opgevuld met een tafelgoochelaar en uw maag met een drie gangen menu. Drinken en drank is bij de prijs inbegrepen. Uiteraard zijn er lekkere toetjes aanwezig.
Maar, zonder uw komst geen kans van slagen voor de deelnemers. Voor ons is het een leuke ervaring, waar we weer wat van leren. Voor u als gast is het ook een mooie ervaring om te zien dat een gehoorbeperking nog geen beperking in (kook)vaardigheden betekent.

Wanneer? Waar?
U kunt kiezen voor:
zaterdag 20 januari 2018
zaterdag 3 februari 2018 Volgeboekt!
Aanvang is dan 18.30 uur en zal naar verwachting rond 22.00 uur afgelopen zijn.

Als u betaald heeft, bent u gevrijwaard van de afwas! Er komt geen herhaling, dus grijp uw kans.
U wordt verwacht op de ‘Dovenetelstraat 25 in Rotterdam‘. (Met link opent pdf met routebeschrijving)

Kookteam
De vrijwilligers hebben twee middagen full time een snelkook cursus gehad om u deze avond te kunnen voorzien van een smakelijke maaltijd. Hier en daar zal het minder soepel verlopen dan een fulltime restaurant kan bieden, maar wij compenseren dit met heel veel enthousiasme!

Kosten?
We delen de rekening.  U kunt aan het diner deelnemen tegen een gereduceerd bedrag van €50,- per persoon. Dit is twee derde van de rekening.  Het overige bedrag wordt door Slakkenhuis gefinancierd.  Daarnaast hebben de deelnemers twee middagen en twee avonden van hun vrije tijd geïnvesteerd. Dit alles om u een onvergetelijke plezierige avond te bezorgen!
€50,-  is inclusief 3-gangen diner, entertainment en drank. Parkeren is gratis.

Reserveren
Wij willen graag dat u een mooie plek krijgt in het restaurant. Zo´n plek kunnen we enkel vasthouden als we weten dat u komt. U kunt via 'deze link' uw reservering en betaling vastleggen. Voor deze twee avonden hebben wij een hoop vaste kosten. Vandaar ons verzoek vooraf te betalen. Wij kunnen het ons dan ook niet permitteren om op het laatste moment afzeggingen te krijgen en met een grote factuur achter te blijven zitten.

Stichting Slakkenhuis
Wat is het belang van Stichting Slakkenhuis in deze? Zie onze missie op de website van Slakkenhuis. Deze activiteit is een onderdeel van wat wij voor ogen hebben. Integratie, ervaring opdoen en kansen scheppen. Daarnaast worden geregeld nieuwe projecten opgestart. Wij zien u dan ook graag op een van de diner-avonden komen. Zonder uw komst geen volle bak. Help mee het verschil te maken.

Sponsored – supported by
Deze avonden wordt financieel mogelijk gemaakt door Stichting Slakkenhuis. Maar met geld alleen kom je er niet, daar heb je ook een team voor nodig. Met dit team kunt u een van beide avonden kennis maken. Daarnaast is er de nodige Support verleend door Kookstudio25Grow2Work, Goochelaar Jerry Mensing en ….de inspiratie voor deze avond ontstond door dit filmpje (YouTube). Het restaurant is echter na 2,5 jaar gesloten, uitwijken naar dit restaurant (Toronto, Canada) is dan ook niet meer mogelijk. Daarbij komt dat Rotterdam een stuk dichterbij is.

Tot ziens en
Hartelijke groet namens het
Slakkenhuis team

Ga naar de inhoud