Restaurant LEF! in Vlaardingen, nieuwe editie (November 2019)

Vorig jaar november was het eerste LEF etentje, in mei 2019 zijn we 'buiten de deur' wezen eten, maar nu weer in het enige echte LEF restaurant!

Doelgroep

Auditief beperkten. Overige kostgangers niet... 😉

Het maximale aantal is 36 gasten. Reeds aangemeld: 19 personen.

Wanneer? Waar?

In Vlaardingen, bereikbaar per auto of OV. WOENSDAG 6 november, 17.15 uur tot max. 20.30 uur.

Kosten?

Deze ronde neemt Stichting Slakkenhuis de kosten voor haar rekening. Jij neemt dan een goed humeur mee en gaat er samen met de overige tafelgenoten een gezellige interactieve avond van maken.
Wel zouden we het waarderen als je via de website een bijdrage in de kosten geeft, maar dat is niet verplicht, we willen het laagdrempelig houden.

Nieuw!

Ben je zzp-er of DGA en lijkt het je leuk om met andere ondernemers aan 1 tafel te zitten? Dat kan deze ronde. We reserveren een 'ondernemerstafel'. Waarom? Doel van Stichting Slakkenhuis is het vergroten van het (sociale) netwerk, dat kan dan met elke tafelgenoot als je er allebei voor open staat. Ondernemers onderling hebben andere gespreksstof (klanten werven, commerciële kansen of zoeken partners waar ze mee samen kunnen werken). Dat werkt makkelijker als je samen aan 1 tafel zit.
Maar, ben je zzp-er of DGA en wil je even niet met je werk bezig zijn, kruis je in het aanmeldingsformulier niets aan, maar dan ook niet beginnen over jouw geweldige bedrijf als we aan het eten zijn 🙂

Er is al een tafel met 5 ondernemers ingedeeld.

Aanmelden

Deze activiteit is al weer voorbij, maar meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van het volgende LEF diner!

Ga naar de inhoud