Reserveren Gebarenrestaurant

Beste bezoeker, u bent voornemens te reserveren voor het gebarenrestaurant. Tot onze spijt zijn we volgeboekt. Voor ons uiteraard heel leuk, voor u wat minder, want er is geen plek meer.

Nog een tafeltje toevoegen, zoals in een restaurant wel eens gebeurt, lukt bij ons niet. Vol = Vol, maar meer nog is dat wij iedereen de benodigde aandacht willen geven. Wij zijn wel enthousiast, maar geen professionals. Tandje bijzetten is dan ook niet fair tegenover de vrijwilligers.

Wij gaan in gesprek met Kookstudio25 om na afloop te evalueren hoe het gegaan is en in hoeverre er een vervolg mogelijk is, ‘You never Know’… In onze nieuwsbrief zullen we er dan zeker aandacht aan besteden. Aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van Slakkenhuis kan onderaan de webpagina.

Om toch een indruk te krijgen van hoe het geweest is, hieronder een foto van het team, een paar posts op Facebook, een krantekop uit het AD en een YouTube filmpje van vlogger Jack Kerkelaan.

Hiernaast het voltallige team

Natali, Carola (Kookstudio25)

Anja, Pam, Merry

Saleban

Berry (Kookstudio25), Nico, Ad, John (pet op)

Anneke, Edwin, Ada, Katinka, Sam (Kookstudio25)

Een superteam vinden wij, maar de gasten hebben het laatste woord. Vooralsnog dik tevreden 🙂

** Hier onder kunt u nog wat extra foto’s zien en de bijbehorende FB reacties lezen:

En wilt u alvast beginnen met het oefenen van gebarentaal? Download dan de volgende (gratis) app: iSignNGT Gebaren woordenboek  (Google Play App Store) of Apple

Ga naar de inhoud