Blog Pam Hueting (2)

Hoi allemaal,

Bij deze alweer mijn 2e blog voor jullie!

Dit is zo leuk om te doen, omdat ik voor mijn gevoel gewoon nu met jullie in contact ben en letterlijk mee leef met jullie en vooral het ‘wel en wee’ van “Het Slakkenhuis”.

Ik krijg nu iedere week 10 gebaren te leren, maar het zijn er altijd wel iets meer hoor! Super leuk om op deze manier mijn gebarentaal bij te houden en ik leer er toch ook iedere keer weer gebaren bij die ik niet kende! We zijn nu al met aflevering 6 bezig en maken al zinnetjes. Zo leuk, vooral ook de manier waarop Bianca het doet allemaal, zij is zo enthousiast altijd dat je er ook vrolijk van wordt haha!

Dus ik kan er weer lekker op los oefenen deze week!

Nog even en ik ga popelen om jullie te zien en te kijken hoe goed we met z’n allen kunnen gebaren en hoe makkelijk het ‘verstaan’ ons dan afgaat ????

Tot de volgende keer weer!

Lieve groetjes Pam

Ga naar de inhoud