Blog Pam Hueting (3)

Hallo allemaal,

Alweer mijn 3e blog voor jullie.

New job ????

Wat betreft de ‘GebarenChallenge’ loop ik helaas grandioos achter. Wel met een goede reden hoor. Ik ben namelijk al dik een half jaar bezig met een andere baan. Dit omdat ik dover ben geworden, en wel zo doof aan mijn rechteroor dat een hoorapparaat niet meer voldoet omdat hij alleen voor ‘ruis’ zorgde in verband met dat hij te hard stond. Dus moet ik het sinds augustus met alleen mijn CI doen. Dit was in het begin erg wennen, maar eenmaal gewend ging ik eigenlijk alleen maar beter verstaan! Super dus!

Maar aangezien ik begeleider ben voor Korsakov patiënten kost dit mij teveel energie, ondanks dat ik maar 6 uur per dag werk. Dus op zoek naar wat anders, maar dat is niet zo makkelijk zoals jullie allemaal weten.

Om een lang verhaal kort te maken, heeft mijn werkgever en degene die mij hielp met het zoeken naar een andere baan binnen mijn bedrijf ervoor gezorgd dat ik met ingang van vorige week de roosterplanner mag gaan bijstaan…en dit is nu PRECIES wat ik al heel lang ambieerde!!

Jullie kunnen je denk ik, als mede slechthorenden, wel voorstellen hoe blij ik ben.

Vorige week ben ik begonnen en werd ik ingewerkt. Het is mega veel wat ik moet weten en het is een vrij ingewikkeld computerprogramma dat roosterplan.

Maar dat komt wel goed, rustig aan maar zeg ik tegen mij zelf; ben gelukkig met de jaren wijzer geworden en geniet maar gewoon wat mij overkomt en ga er van uit dat dit mij wel gaat lukken toch!?

Lieve groet allemaal!

Pam

Ga naar de inhoud