PJE – Auris – reünie

back-to-school
back-to-school

Stichting Slakkenhuis heeft de organisatie van de reünie van de P.J. Evertseschool – is tegenwoordig bekend onder Auris College Rotterdam – (14 april 2018) op zich genomen. Na een tweetal kleinschalige reünies (1980-1985 en 1975-1990) gaan we nu voor het grote werk (1961 – 2017). Heel veel oud-leerlingen en (voormalige) docenten worden dan verwacht. Dat kan de stichting niet alleen, daar zijn vele handjes voor nodig.

Waar /Wanneer?

P.J. Evertse School / Auris College Rotterdam
Malmöpad 60
3067PW, Rotterdam

Zaterdag 14 april 2018
van 12.00 uur tot 16.00 uur.

 

*klik hier voor plattegrond – routebeschrijving*

 

Hoe aan te melden? HELAAS, HET IS AL VOORBIJ...

Via het onderstaande contactformulier kun je je aanmelden. Geef dan ook het aantal personen op.
Waarom nu al aanmelden? Het duurt nog even voor het zo ver is?
Vanwege veiligheidseisen is het aantal gasten gemaximeerd.
Op enig moment geldt: VOL = VOL Door je tijdig aan te melden voorkom je teleurstellingen.

Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail met nadere informatie. Binnen 48 uur geen bevestiging ontvangen? Check je spambox, of meld je nogmaals aan.

Kosten? Met hoeveel personen mag je komen?

We rekenen €6,= per persoon. Kom je bijvoorbeeld met je partner, dan is het 2x €6. Voor 'stelletjes' daarmee wat duurder, maar we hebben de toegangsprijs zo laag mogelijk gehouden. De betaling dient dan zo spoedig mogelijk voldaan te worden. In de periode tussen 1 maand voor de reünie tot 1 dag voor de reünie stijgt het bedrag naar €8,= per persoon en op de dag zelf is het tarief €10. Na de reünie is het weer gratis...... Voor docenten is het ook gratis!
Waarom een stijgend tarief?
Wij moeten vooraf een hoop eten en drinken inkopen. Hoe beter wij in kunnen schatten hoeveel mensen er komen, hoe beter dit te calculeren valt. En laten we wel wezen, als je zin hebt om te komen, kun je ook snel betalen.
Is het niet duur?
Er worden naast eten en drinken nog heel veel overige kosten gemaakt. Na afloop zal er een verkort financieel verslag gemaakt worden en op deze website gepubliceerd worden.
Hoeveel personen? Het is mogelijk om je partner/kind(eren) mee te nemen. Ook voor hen geldt dan een entreegeld. Wij kunnen ons voorstellen dat het dan wel duur wordt voor een groot gezin. Het is voor het bestuur een afweging geweest om te kiezen voor heel veel oud-leerlingen, of heel veel 'aanhang'. Het accent voor ons ligt bij deze reünie uiteindelijk toch op de voorkeur voor leerlingen/leraren. Gewoon je fotoalbum meenemen, al is dit steeds vaker op je mobiel beschikbaar...... kun je toch een beetje pronken! Of, wellicht nog leuker, maak een vervolgafspraak!

Parkeren / openbaar vervoer / invalidenplek?

Metrohalte: Prinsenlaan. Vanaf bijvoorbeeld Kralingse Zoom (grote parkeerplaats) kun je met de metro prima naar de school toekomen.
Parkeren: de school staat in een woonwijk. Qua parkeren is het voor de bewoners voldoende, maar in de omvang van het aantal bezoekers niet toereikend. Kom daarom bij voorkeur met het openbaar vervoer.
Invalidenplekken: er is een zeer beperkt aantal invalide parkeerplaatsen beschikbaar. Een parkeerplek dient vooraf gereserveerd te worden. Meld het in je aanmelding, of stuur later (alsnog) een berichtje via het contactformulier.

Rudolf Mees Instituut (R.M.I. )

Regelmatig is er de vraag of je als R.M.I leerling ook mag komen. Vooropgesteld dat iedereen welkom is, is de reünie met name bedoeld voor PJE/Auris leerlingen/ docenten die op Malmöpad of Blaardorpstraat naar school zijn geweest.

Van diverse R.M.I. leerlingen horen wij dat zij 1 dag in de week naar PJE/ Auris kwamen. Dan zul je ook bekende (oud)leerlingen/ docenten tegenkomen op de reünie. Deze reünie is echter niet vergelijkbaar met die van R.M.I. in 2013.

Vrijwilligers gezocht

Wil jij ook een paar uurtjes meehelpen? Aan de hand van een rooster word je dan ingedeeld (waarbij je zelf uiteraard ook aan kunt geven wanneer je wel/niet kunt). Iedereen kan wel ergens bij helpen. Van toezicht houden, bemensen van een kraam/bar/garderobe tot hulp bij de voorbereiding vooraf. Gezellig, leuk, nuttig en met vele vrijwilligers is het voor iedereen licht werk.

Tot wanneer aanmelden als vrijwilliger?

Tot op het laatste moment zijn er handjes nodig, maar hoe eerder je je aanmeldt, hoe beter. Ook in de voorbereidende fase is een hoop werk te doen.

Aanmelden nieuwsbrief

Zie onderaan de webpagina een button voor het aanmelden op de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief zullen we je verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voeg het domein @slakkenhuis.org toe aan de veilige afzenders, anders komt de nieuwsbrief mogelijk in de spambox, dat zou zonde zijn!

Ga naar de inhoud