Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden bij 'Stichting Slakkenhuis'.

Iedereen kan vrijwilliger worden, jij ook! Iedereen heeft wel een uurtje (of meer) tijd beschikbaar. Doordat er veel verschillende taken zijn, is er voor ieder wat wils. Ook jij hebt een vaardigheid waar wij (allemaal) mee geholpen zijn. Hieronder een overzicht van vacatures waar 1 of meerdere mensen voor gezocht worden. Weinig tijd? Ook dan is je hulp hard nodig.

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!

Via het contactformulier kun je je gegevens insturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vrijwilligers gezocht voor:

Marketing / website: wij hebben ons best gedaan, maar ongetwijfeld zijn er nog een hoop dingen op de website die beter kunnen. Alle hulp is welkom, van 1 webpagina in 'beheer' nemen tot een bredere support op het gebied van nieuwsbrieven / webcontent / lay out / posters / flyers / etc. Hulp kan eenmalig zijn, of doorlopend, je zit er niet aan vast, maar wij zijn altijd heel blij met mensen die meedenken / meekijken / mee helpen. Laat het ons weten!

Restylen CV. Heb je affiniteit met het opstellen / bijwerken van een CV. Geef dan opbouwende feedback aan iemand die op zoek is naar een (andere) baan.

LinkedIn profiel. Je profiel is een visitekaartje, waarmee je een (eenmalige) eerste goede indruk kan achterlaten bij een werkgever. Heb jij oog voor detail en kun je op een positieve wijze helpen een CV/profiel te updaten. Welkom!

 

Ga naar de inhoud