Museumbezoek “Eye Attack”

Stichting Slakkenhuis organiseert een museumbezoek, maar niet voor zomaar een tentoonstelling!

Op de grote tentoonstelling "Eye Attack. Op Art en kinetische kunst" in het Stedelijk Museum Schiedam houden de kunstwerken je voor de gek. Je ziet niet wat je denkt. Klik hier voor een impressie

Wanneer: zondag 11 juni 2017, Tussen 13.00 en 13.10 uur verzamelen, rondleiding start dan 13.30 uur.

Locatie: Hoogstraat 112, 3111 HL SCHIEDAM (klik hier voor Google maps / routebeschrijving) Gratis parkeren in de wijk, maar zorg voor extra (wandel)tijd ????om bij het museum te komen. Ligt in het centrum. Ook goed bereikbaar via openbaar vervoer.

Stichting Slakkenhuis zorgt voor een gids en een tolk (NmG). Vanwege het maximum per groep is er slechts plek voor 10 personen. Wie het eerst komt, eerst maalt. Bij grotere belangstelling, kijken we of er een aanvullende rondleiding mogelijk is.

Kosten: €10 entree*, €2,50 toeslag museum** en €2,50 bijdrage gids*** (Totaal €15,= p/p), contant/pin bij museum.
Aanmelden: Via het contactformulier kun je je aanmelden.

De volgende passen geven recht op een korting van € 5,00 bij het entree bedrag van € 10,00: CJP, Studenten met een geldige studentenkaart, Historische Vereniging Schiedam en de KomKids Familiepas. Gratis toegang heeft men op vertoon van de MuseumKaart, de RotterdamPAS, de ICOM-pas, de Vriendenpas van het Stedelijk Museum Schiedam en de Rembrandtpas.
** Toeslag van € 2,50 in verband met de hoge verzekeringspremies en transportkosten voor de tentoonstellingen Eye Attack en Pierre Janssen
*** Gids kost Slakkenhuis €80, maar we willen kijken of combinatie gids / tolk NmG lukken wil. Zijn we na afloop weer een ervaring rijker. Bij een volgende activiteit zal de bijdrage gids hoger uitvallen om kostendekkend te zijn.

Ga naar de inhoud