Vrienden van Stichting Slakkenhuis

Steun Stichting Slakkenhuis bij het organiseren van activiteiten gericht op slechthorenden en doven. Als vriend of sponsor kunt u meehelpen. Een bijdrage is vrijwillig en verplicht u nergens toe. Met uw bijdrage kunnen wij diverse activiteiten laagdrempelig houden (vaak gratis), zodat iedereen in staat is om mee te doen.

Als bedankje voor uw vriendschapsverzoek, krijgt u de DVD “Doof kind” toegestuurd. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving

Wij sturen onze vrienden dan volgend jaar (weer) een verzoek voor een kleine donatie. Dat is dan (wederom) vrijblijvend, maar wij zijn er dan uiteraard wel blij mee als u weer een donatie doet. Ook de komende jaren willen wij door blijven gaan met het organiseren van diverse activiteiten. Dat kan dan met uw steun. Zie hier onder een formulier om uw gegevens door te mailen en verder naar onder de ‘donatie’-knop.

    Bedrag

    In de ‘grijze balk’ hierboven enkel cijfers invullen, geen € teken. Klik daarna op button ‘Doneren’, u wordt dan omgeleid naar een Ideal-betaling. [Mollie.com, daarna uw bank kiezen waarna (wederom) een beveiligde verbinding tot stand gebracht wordt].

    Dank voor uw steun. Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief en blijf elke maand (rond de 30e) op de hoogte van de ontwikkelingen bij Stichting Slakkenhuis. Scrol even door naar beneden, daar ziet u een optie voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.

    Ga naar de inhoud