Netwerk

Vele handen maken licht werk. Door veel contacten te hebben, is er altijd wel iemand die iets weet, of weet waar je moet zijn. Door deelname aan een activiteit van de stichting kom je met andere mensen in aanraking. Dit kan dan tot vergroting van je sociale netwerk leiden. Soms kan een ‘vage’ kennis je net op het spoor brengen van een vacature, website of instantie, waarmee je geholpen bent. Maar jij kunt ook net de ‘ontbrekende’ schakel zijn die iemand anders helpt!
Vrijwilligers
Een stichting kan niet zonder vrijwilligers. Daarom zijn we blij met elke vrijwilliger, ongeacht de tijd die hij/zij beschikbaar heeft. Soms volstaat 1 uur vrijwilligerswerk prima, soms gaat hier meer tijd in zitten. Echter, altijd op vrijwillige basis. Iedereen heeft wel een capaciteit waarmee de stichting geholpen is. ‘Ik kan niets’ is onzin. Geen tijd of zin hebben is uiteraard wel mogelijk. Ook zit je niet vast aan de stichting. Heb je nu wel meer tijd, maar straks niet meer, dan zijn wel toch heel blij met de tijd / kansen die we nu met jou gehad hebben.
LinkedIn
LinkedIn is een handige website – www.linkedIn.com – waar je een zakelijk profiel aan kunt maken. Het dient niet verward te worden met Facebook. Een doel van de stichting is het vergroten van je netwerk – typisch LinkedIn – of de kans vergroten op het vinden van een baan, ook typisch LinkedIn. Je doet er dan ook goed aan om op LinkedIn een profiel aan te maken. Hulp nodig? Wij helpen graag.

Ga naar de inhoud