Binnen een jaar een baan

Binnen een jaar een baan? Dat zou mooi zijn. Wij kunnen echter geen baan garanderen, maar wij gaan ons samen met jou inspannen om dit wel te laten lukken!

Waar het om gaat bij het vinden van een baan, is dat je onder de aandacht komt van een werkgever. Net zoals je op deze webpagina terecht kwam (nieuwsgierig), moet je je zelf promoten om de aandacht te krijgen van werkgevers. Niet door midden op de straat te staan schreeuwen, maar wel in positieve zin opvallen.

Een eerste vraag aan jou is: wil je een baan? Misschien een gekke vraag, maar wij willen je graag helpen, maar de inzet en motivatie moet van jou zelf uitkomen. Jij moet 90% van het werk verzetten, wij helpen je bij de laatste 10%. Het fijne is dat je het niet alleen hoeft te doen, maar samen met een team, waar jij een onderdeel van bent!

De banenmarkt van 7 februari 2019 is inmiddels geweest, evenals die van 11 februari 2020. Een nieuwe banenmarkt staat nog niet op stapel, maar wat niet is kan altijd nog komen. Maar toch alvast in de startblokken?

Stuur dan een e-mailtje via het contactformulier met je contactgegevens en een korte motivering waarom jij mee wil doen. Dan gaan we eerst kijken hoe je CV er uit ziet en naar wat voor soort werk je op zoek bent. Vervolgens gaan we een planning maken voor een kwartaal, waarin elke week wel een actie plaats vindt om je doel dichterbij te laten komen. Gaan we samen net zo lang door tot je een baan gevonden hebt!

Zeggen dat iedereen een baan kan vinden, is te kort door de bocht, maar wij geloven wel dat je kansen kunt creëren. Door hard werken (solliciteren = hard werken) knokken we samen voor jouw succes.

Kortom, zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een betaalde baan. Stuur je e-mail met een korte motivatie en we gaan we er samen een mooi jaar van maken!

Ga naar de inhoud