Geluksmomentje te koop…

Nee, geluk is niet te koop. Toch denken we er dicht bij te zijn....

Hoe zou jij je voelen als je elke maand €5,= overmaakt naar Stichting Slakkenhuis en je dan later je bankafschrift ziet? Het zou zomaar kunnen zijn dat je dan een fijn gevoel van binnen hebt. Dat mede dankzij jou Stichting Slakkenhuis activiteiten voor en door auditief beperkten kan blijven organiseren.

Veel van de Slakkenhuis activiteiten zijn gratis, maar ze kosten Slakkenhuis wel geld. Dat kunnen we niet oneindig volhouden, ondanks (incidentele) donaties. Op termijn moet daar een structurele inkomstenbron tegenover staan.

We organiseren regelmatig etentjes (LEF), organiseren (jaarlijks) een banenmarkt specifiek voor slechthorenden/ doven, of organiseren uitjes naar theater of musea. Eigenlijk wordt de lijst van activiteiten bijna elke maand langer en ook voor volgend jaar is er een volle agenda in de maak. Allemaal activiteiten gericht op slechthorenden/ doven. Iets wat we graag doen, maar alleen de zon gaat voor niets op.

Daarom zoeken wij 'gelukzoekers' 🍀 🙂🙂

Ga nu gelijk naar je internetbankieren omgeving en plaats een periodieke overboeking in het systeem. Je kunt dan zelf een einddatum aangeven, of niet, dan heb je er levenslang plezier van! En let op, niet meer dan €5. We geloven er niet in dat €50 meer geluk oplevert, al kunnen we er wel meer mee doen. Je kunt de (periodieke) €5 overmaken naar:

Stichting Slakkenhuis,

Rabobank rekeningnummer NL05RABO0318102250

o.v.v. 'Geluksmomentje', zodat je deze op je afschrift terug kunt vinden.

Onze hartelijke dank!

Wil je meer geven, dat kan dan via de webpagina 'gift geven'. Dat kan als particulier of bedrijf.

Ga naar de inhoud