Treinvakantie dag 5 (uit 9)

Dit blog een combi blog met Katinka. Duurde even, maar wordt hieronder wel duidelijk waarom.

Na onze overnachting in Zürich trokken we weer gepakt en gezakt per tram naar het station. Daar kon koffie en brood gekocht worden. Voor sommige onder ons is koffie onontbeerlijk.

Op naar Lugano. Tunnel was ‘een bijzondere ervaring’ zullen we maar zeggen.

in Lugano was het prachtig weer, maar ook warm. Koffers in lockers. Dus handen vrij. Wat een trappen zijn er in Lugano! Goeie oefening voor beenspieren. De straatjes waren erg leuk en sommige straatjes erg steil. Omdat Edwin zijn knikker wel erg rood werd, besloot hij (eindelijk) iets uit te zoeken ter bescherming tegen de erg fel schijnende zon. Het werd een flamboyante hoed. Met keurende blikken van de dames werd het een….

Een straatmuzikant kan in dit soort leuke straatjes niet ontbreken.

Een behulpzame voorbijganger hielp met maken groepsfoto, al miste zij daardoor wel de trein. Beetje naar links, rechts, buik inhouden, extra poging…. Maar gelukt.

We waren mooi op tijd bij het station voor de vervolgreis naar Milaan. Zelfs nog tijd voor blokje om. Helaas pakte dat slecht uit voor eentje die ongelukkig ten val kwam. Met ambulance naar ziekenhuis. Na check in ziekenhuis tegen 19.00 uur weer ontslagen, maar nog lang niet hersteld.😥😢😭

A-team gelukkig EHBO vaardig. En dankzij flexibele ticket konden ze (3) nog met laatste reis op dinsdag op ticket naar Milaan. Daar met taxi naar appartement en met open armen ontvangen.😘 Kortom hectische dagen, met wat vertraging voor blogs.

Ga naar de inhoud