Treinvakantie dag 8 (uit 9)

Aangezien we gisteravond toch nog op tijd in Parijs waren, vandaag de hele dag de tijd om heel Parijs te bezoeken. En zoals je op de plattegrond ziet, valt dat nog niet mee (afstand hotel/ Eiffeltoren).

Maar het is gelukt….

Anderen gingen naar Parijs het Louvre, of bekeken overige bezienswaardigheden, of aten ijs, of … Veel gezien, gelachen, gelopen. Maar Parijs is te groot om in 1 dag af te lopen. Nog maar een keer in de verlenging inhalen.

Om de vakantie lekker af te sluiten in de geest van deze groep, zijn we naar 100 et 1 signs gegaan. https://www.1000et1signes.com/onparledenous/ Lekker, gezellig, leuk personeel en uiteraard wat aanvullende gebaren geleerd. Van harte aanbevolen als je in de buurt bent!

Zelf was ik (Edwin) al naar het restaurant gegaan, maar mijn topografie is belabberd. Daarom maar taxi genomen. Topografie chauffeur was ook niet perfect, zette mij te vroeg af. En daar er meer eettentjes zonder nummer waren dan met, ben ik verkeerde eetgelegenheid binnen gestapt, ober wenkte immers van ‘kom maar binnen‘….. Liet mijn reservering zien, maar het kwam de ober niet bekend voor (..). Kreeg toch plekje toegewezen. Toch nog maar keer gevraagd of ik goed zat, niet dus. Ober heeft nog nooit zo snel fooi gekregen. Wel liep hij even mee naar juiste zaakje. En als je het ziet, valt het op….

Kijkje in het restaurant.
Ga naar de inhoud