Werkloos?

Op zoek naar een baan?
Werkpad is een expertiseorganisatie op het gebied van arbeid en zintuiglijke en communicatieve beperking. Zij begeleiden mensen met een zintuiglijke en/of communicatieve beperking in hun zoektocht naar een leuke en uitdagende baan en geven hen ondersteuning op het werk.

Op zoek naar een baan?
GGMD staat voor Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening. Hun hulpverlening is bedoeld voor doven, slechthorenden en mensen met andere hoorproblemen.

Jobstap

Jobstap.nl/jobcoaching-auditief/ Social Enterprise Jobstap is een erkende integratie- en jobcoachorganisatie. Een aantal jobcoaches is gebarenvaardig. Ze hebben werkzaam vanuit diverse locaties, dus ongetwijfeld ook 1 bij jou in de buurt.

Grow2Work
Grow2work is een een community van werkende en werkzoekende doven en slechthorenden. Grow2work is bedoeld als een platform waar mensen ervaringen en tips rondom werk kunnen uitwisselen. Dit kan zowel online als offline. Grow2work heeft een online community op Facebook en organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten.

Onbeperktaandeslag
Onbeperkt aan de Slag is een initiatief van werkgevers om de arbeidsmarkt voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking toegankelijk en transparant te maken. Onbeperkt aan de Slag is een landelijk digitaal platform waarop werkzoekenden een profiel kunnen aanmaken en werkgevers hun werkaanbod kunnen presenteren.

Ctalents
Ctalents ondersteunt jong professionals tussen de 18 en 35 jaar die doof, slechthorend, blind of slechtziend zijn bij het vinden van betaald werk. Zij zijn de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging.

Werk&Jij Het landelijk platform dat mensen met verminderd arbeidsvermogen zichtbaar en vindbaar maakt voor werkgevers in de regio!

Facebook 'Doof & Werk', altijd handig om te volgen.


Hulp bij solliciteren via Slakkenhuis
Afhankelijk van vraag en aanbod, gaan we een groep vrijwilligers opzetten, die op enige wijze hulp kunnen bieden bij het solliciteren.
CV update
Afhankelijk van vraag en aanbod, gaan we een groep vrijwilligers opzetten, die op enige wijze hulp kunnen bieden bij het solliciteren. Denk hierbij aan het beoordelen van een CV. Of het geven van tips om een CV te verbeteren.
Ondernemingsplan check
Lukt het zoeken naar een baan niet, maar heb je wel een goed idee om een eigen onderneming op te starten? Soms zijn er dan mogelijkheden vanuit de gemeente of het UWV. Een vereiste daarbij is dan wel dat je met een goed ondernemingsplan komt.
Wij gaan geen ondernemingsplan voor jou schrijven, maar kunnen wel opbouwende kritiek geven op je ondernemingsplan en tips geven hoe dit verder uit te werken.

Bovenstaande diensten staan en vallen met het aantal vrijwilligers die hier een steentje aan bij willen dragen. Ook vrijwilliger worden? Kijk dan op de pagina 'Vrijwilliger worden'.

Tip: Website Klinktprima biedt informatie voor mensen met een auditieve beperking op de arbeidsmarkt

Ga naar de inhoud