Reünie P.J. Evertseschool – Auris

Klik hier voor de foto’s.

Stichting Slakkenhuis heeft de organisatie van de reünie van de P.J. Evertseschool – is tegenwoordig bekend onder Auris College Rotterdam – (5 oktober 2019) op zich genomen. 1959 – 2019, kortom 60 jaar! Dat is een feestje waard.

Velen van jullie zijn 14 april 2018 ook geweest. Tot ver na sluitingstijd werd nog bijgepraat met oude bekenden. Kortom, we gaan er wederom een gezellige activiteit van maken. Er zijn een paar kleine wijzigingen ten opzichte van de vorige keer 🙂

Deze keer zorgen we dat er wel (op tijd) suiker en melk is voor de koffie. Was de vorige keer wel gekocht, maar niet meegenomen. En wees gerust, we hebben weer een nieuwe voorraad ingeslagen.

Net als de vorige keer, wordt aanmelden op prijs gesteld (lees: verplicht). Dat zorgt er voor dat je er bij kunt zijn en wij weten hoeveel we ongeveer aan eten en drinken in kunnen kopen.

Wat wel gewijzigd is, is dat er deze keer geen entree geheven wordt, kortom, gratis toegang. De kosten neemt Stichting Slakkenhuis voor haar rekening. Ben je achteraf tevreden en wil je het voor ons mogelijk houden weer een keer een reünie te organiseren, kan een kleine of grote donatie gedaan worden via de volgende link. [Donaties]

Waar / wanneer?
Hoe aan te melden?
Kosten? Met hoeveel personen mag je komen?
Parkeren / openbaar vervoer / invaliden parkeerplek?
R.M.I.
Aanmelden nieuwsbrief

informatie

=================================

Waar /Wanneer?

P.J. Evertse School / Auris College Rotterdam
Malmöpad 60
3067PW, Rotterdam

Zaterdag 5 oktober 2019
van 12.00 uur tot 16.00 uur.

*klik hier voor plattegrond – routebeschrijving*

=================================

Hoe aan te melden?

Via het onderstaande contactformulier kun je je aanmelden. Geef dan ook het aantal personen op.
Waarom nu al aanmelden? Het duurt nog even voor het zo ver is?
Vanwege veiligheidseisen is het aantal gasten gemaximeerd.
Op enig moment geldt: VOL = VOL Door je tijdig aan te melden voorkom je teleurstellingen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Je krijgt direct een bevestiging per e-mail met nadere informatie. Binnen 5 minuten geen bevestiging ontvangen? Check je spambox, of meld je nogmaals aan.

=================================

Kosten? Met hoeveel personen mag je komen?

Zoals aangegeven, deze ronde zijn er geen entreekosten. Partner/kinderen/overig, iedereen is welkom.

================================

Parkeren / openbaar vervoer / invalidenplek?

Metrohalte: Prinsenlaan. Vanaf bijvoorbeeld Kralingse Zoom (grote parkeerplaats) kun je met de metro prima naar de school toekomen.
Parkeren: de school staat in een woonwijk. Qua parkeren is het voor de bewoners voldoende, maar in de omvang van het aantal bezoekers niet toereikend. Kom daarom bij voorkeur met het openbaar vervoer.
Invalidenplekken: er is een zeer beperkt aantal invalide parkeerplaatsen beschikbaar. Een parkeerplek dient vooraf gereserveerd te worden. Meld het in je aanmelding, of stuur later (alsnog) een berichtje via het contactformulier.

=================================

Rudolf Mees Instituut (R.M.I.)

Regelmatig is er de vraag of je als R.M.I leerling ook mag komen. Vooropgesteld dat iedereen welkom is, is de reünie met name bedoeld voor PJE/Auris leerlingen/ docenten die op Malmöpad of Blaardorpstraat naar school zijn geweest.

Van diverse R.M.I. leerlingen horen wij dat zij 1 dag in de week naar PJE/ Auris kwamen. Dan zul je ook bekende (oud)leerlingen/ docenten tegenkomen op de reünie. Deze reünie is echter niet vergelijkbaar met die van R.M.I. in 2013.

=================================

Aanmelden nieuwsbrief

Zie onderaan de webpagina een button voor het aanmelden op de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief zullen we je verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voeg het domein @slakkenhuis.org toe aan de veilige afzenders, anders komt de nieuwsbrief mogelijk in de spambox, dat zou zonde zijn!

Ga naar de inhoud