Treinvakantie dag 3 (uit 9)

Wie zijn die stoere treinreizigers met deze vakantie?

In alfabetische volgorde: Anja van den Berg-Korpel, Heyan Chen, Heyun Chen, Jaap Huijsman, Katinka de Joode, Merry van Ruiven-Karyopawiro, Natalia Kis, Nico van Ruiven, Wim Sieben en Edwin Zijdenbos (organisator). Foto met klok mee vanaf spiegel: Wim, Jaap, Nico, Heyan, Heyun, Natalia, Merry, Katinka, Anja, Edwin.

Kan ik eindelijk uitslapen, kreeg ik ontbijt op bed. Nou ja, beter gezegd, de mannen hebben de grootste slaapkamer met eethoek, dus was het hier ontbijten. Was gisteren (zondag) de braadworst als ontbijt dubieus. Vandaag niet veel beter. Ham, kaas. Pindakaas, aardbeienjam, was er allemaal, maar chocolade hagelslagkorrels, ho maar, niente, n☹️

Voor vandaag had ik een verlanglijstje gemaakt met 4 bezienswaardigheden. Vond iedereen een mooi lijstje. Buiten werden de plannen gewijzigd, dat kan met deze flexibele groep.👍5 naar mooi park en 5 naar Pinakothek der Moderne (haus vier museen). Dat we er 4 uur gelopen hebben zegt wel wat over het diverse en aantrekkelijke aanbod. En als meevaller, vandaag €1 entree p/p. Kortom, was een geweldig leuke ervaring.

Daarna zijn we nog in het München Residenze museum gaan kijken. Ook geweldig, tijd tekort.

Het andere team is lekker naar een mooi park gegaan. En hoewel we vaak gezegd hebben hoe leuk het Pinakothek museum is, er staat zelfs een UFO buiten. Kozen zij voor gras, planten, watertjes en bomen. Met overheerlijk zonnetje. Zij hebben dus ook genoten, maar dan van het groen.

Natuurschoon bewonderen vanaf bankje.🙃

De pizzeria, tja, krijgen wat je bestelt maar niet verwacht, of niet krijgen wat je bestelt. Komen we niet meer terug…..Ijsboer daarna maakte weer veel goed.

Ga naar de inhoud